Receptek
CategoryGrill receptek
A NYÁR kedvencei
Frideczky András séftől
A mennyei és otthon is elkészíthető nyári grill receptek a Magyar Konyha magazin júliusi-augusztusi számában jelentek meg.
Csirkepörkölt
A TAVASZ Kedvence
Frideczky András séftől
Csirkepörkölt
csirkecomb, töltött libanyak, túrógaluska
Hozzávalók 4 személyre
Csirkecomb filé – 4 db
Csirkefarhát – 1 db
Malachússal töltött sörretek
A nyár kedvence
Frideczky András séftől
Hozzávalók 4 személyre
Sörretek
Sörretek – 4 db
Marhahús leves – 1 l
Vaj – 50 g
Töltelékek
Sertés dagadó – 500 g
Vöröshagyma –..
Húsvéti receptek
Március kedvencei
Frideczky András séftől
A mennyei és otthon is elkészíthető receptek a Magyar Konyha magazin márciusi számában jelentek meg.
Boldog Húsvéti..
Karácsonyi desszertek
December kedvencei
Frideczky András séftől
A mennyei és otthon is elkészíthető receptek a Magyar Konyha magazin decemberi számában jelentek meg.
Boldog Karácsonyt..
Lecsókrém
Augusztus kedvence
Frideczky András séftől
Hozzávalók 4 személyre
Libazsír – 25 g
Füstölt szalonna – 50 g
Vöröshagyma – 100 g
Fokhagyma – 2 gerezd
Füstölt száraz..
Tökfőzelék
Július kedvence
Frideczky András séftől
Hozzávalók 4 személyre
Borjú pörkölt
libazsír – 50 g
vöröshagyma – 100 g
TV paprika – 50 g
paradicsom – 50 g
borjú lapocka –..
Zöldborsó-főzelék
Június kedvence
Frideczky András séftől
Hozzávalók 4 személyre
Zöldborsó – 2 x 50 dkg
Burgonya – 10 dkg
Vöröshagyma – 5 dkg
Zöldség alaplé – 500 ml
Salotta hagyma – 5..
Rántott oldalas
Május kedvence
Frideczky András séftől
Hozzávalók 4 személyre
Rántott oldalas:
sertésoldalas – 80 dkg
tengeri finom só
egész fekete bors – 5 szem
fokhagyma – 2 gerezd
Sóska saláta
Április kedvence
Frideczky András séftől
Hozzávalók 4 személyre
Sóska – 100 g
Lollo rosso – 50 g
Hónapos retek – 1 csokor
Koktélparadicsom – 200 g
Snidling – 20 g